I lager.

Original 1950/ Green Plastic/ naturgrön/ art nr 19

365 kr

Art nr: 19

Perstorpväskan är med sin stilrena design och unika egenskaper lika användbar och praktisk till shopping, stranden eller till festen. Väskan är ergonomisk och bekväm att bära. Väskan har lång livslängd och är tillverkad av återvinningsbar plast. Perfekt att använda istället för butikens plastpåsar. Hade den sista bilden varit i färg hade ni sett att min mormor Olga och morfar Per-Edvin är på picknick med en lysande gul väska, det är lääääänge sedan, kul att väskorna finns nu igen!!!

Miljövänlig Grön Polyeten - Green Plastic

Våra Green Plastic produkter är tillverkade av grön polyeten som består av förnyelsebar råvara så som majs, kassava, sockerrör eller betor. Bioplast / Green Plastic kan återvinnas på samma sätt som vanlig plast.

Naturen ser på växthusgaser, som koldioxid, som ett råmaterial. Det är vad träd och växter är byggda från. Vid tillverkning av bioplast används växter som majs, kassava, sockerrör eller betor för att fånga in koldioxid från luften och omvandla den till sockermolekyler. Målet är att använda så närproducerad råvara som möjligt. Forskning pågår för att kunna framställa sockermolekyler från tex träflis eller halm.

Mått : L: 43 cm, B: 18 cm, H: 24 cm + handtag original 16,5 cm

Material: Bioplast "Green Plastic" från förnyelsebar råvara.

Tillverkad: Perstorp, Sverige

Perstorp Design