Betalningssätt


Paysonfaktura:

Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 19 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Payson Faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Ångrar du ditt köp eller jag ska betala tillbaka pengar av någon anledning sker återbetalning till ditt bankkonto eller Swish.

Vill du betala med Swish klickar du på Swishbetalning i kassan. Mitt Swishnummer kommer med din beställningsbekräftelse.

Du kan även välja att betala säkert med kort Visa,  Mastercard och faktura via Payson eller med banköverföring till Iris konto i ICA banken. (konto kommer med beställningsbekräftelsen)

Jag säljer helst med avhämtning men vill du att jag skickar dina varor skriver du rabattkod "FRAKT" när du kommer till kassan.  Pga av sjukdom /sjukskrivning kan det ta någon dag extra. Invänta mitt mail om hur mycket frakten kostar innan du betalar och Kunden du måste i så fall betala med Swish eller banköverföring. Kunden står för hela fraktkostnaden under utförsälningsperioden.