Pilke Tuua, art nr 22/ finns på Tradera

225 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. Skicka gärna ett mail till mig så kollar jag om varan du önskar finns att beställa hem!

Är du sugen på att köpa endast en Klipsutin av mig men ingenting annat? Tycker du att spårbar frakt är för dyr? Då klickar du på "Lägg till kod" i kassan. Skriv sen in koden SPÄNNE B så dras det bort fraktkostnad så du betalar för frakt med två frimärken.

Art nr 22

Den här finns till salu på Tradera. Vill du att jag flyttar den hit kan du skicka ett mail till mig, sen kan jag baka in frakt med frimärken i priset om du vill, det kostar två frimärken att skicka den i sin låda i ett kuvert.

Tuua från Pilke-kollektion är en liten och tilltalande modell, som är full av BlingBling. Varje kristall på de vackra klämmorna av Tuua är ditsatta för hand.

Vänligen notera att runda klämmorna inte öppnar sig så mycket som våra smalare klämmor och därför passar tjocka ullkläder kanske inte i de här klämmorna.

De mönsterskyddade produkterna av Klipsutin™ Pilke-kollektion består av underbara Klipsutin-modeller med BlingBling.

Varje Klipsutin levereras i en fin, svart ask av kartong. Du kan behålla din Klipsutin i denna ask och den är också en jättevacker presentförpackning.

Längden av denna Klipsutin modell är 9 cm.

Jag har fler modeller/fler Klipsutin på min sida på Tradera:

https://www.tradera.com/search?q=klipsutin