Ukuli, art nr 1/ finns på Tradera

160 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. Skicka gärna ett mail till mig så kollar jag om varan du önskar finns att beställa hem!

Är du sugen på att köpa endast en Klipsutin av mig men ingenting annat? Tycker du att spårbar frakt är för dyr? Då klickar du på "Lägg till kod" i kassan. Skriv sen in koden SPÄNNE B så dras det bort fraktkostnad så du betalar för frakt med två frimärken.

Klipsutin "Ukuli", nr 1

Den här finns till salu på Tradera. Vill du att jag flyttar den hit kan du skicka ett mail till mig, sen kan jag baka in frakt med frimärken i priset om du vill, det kostar två frimärken att skicka den i sin låda i ett kuvert.


Ojdå, Ukuli från Möffeli kollektion har hittat sin väg till världen av Klipsutin! Tuire-Sini har bearbetat alla Möffeli figurer och både pärlorna och figurer är gjort av Tuire-Sini. Ukuli är en lustig, tidlös figur, som ger glädje till din dag!

Materialet av Ukuli figurer och pärlor är en säker polymermassa.

Varje Klipsutin levereras i en fin, svart ask gjord i kartong, se bild 2. Du kan behålla din Klipsutin i denna ask och den är också en trevlig presentförpackning.

Längden av denna Klipsutin modell är 12 cm.

Jag har fler modeller/fler Klipsutin på min sida på Tradera:

https://www.tradera.com/search?q=klipsutin